Aforizmi by kosovce3
Strana 7 od 7 • Delite
Strana 7 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Aforizmi by kosovce3
Облаци
“Путин је одлетео, а ови наши никако да се приземље“, пише Владица Миленковић из Параћина.
Повољно
Убиство се у Србији може наручити за само 30.000 динара.
Коначно једна услуга прилагођена свачијем џепу!
Окружење
Вођа се налази у свом природном окружењу.
Међу полтронима.
Парола
У дану кад се у Београду одржава војна парада, „Вечерње новости“ славе 61. рођендан.
И за једне и друге важи парола: „Врло добро! Служимо народу.“
Оштро
Свако ко јавно понизи Србију, биће најоштрије замољен да то више не чини...
Невиђено
Мере безбедности на стадиону ЈНА биле су невиђене...
Autor;Bojan Ljubenovic
“Путин је одлетео, а ови наши никако да се приземље“, пише Владица Миленковић из Параћина.
Повољно
Убиство се у Србији може наручити за само 30.000 динара.
Коначно једна услуга прилагођена свачијем џепу!
Окружење
Вођа се налази у свом природном окружењу.
Међу полтронима.
Парола
У дану кад се у Београду одржава војна парада, „Вечерње новости“ славе 61. рођендан.
И за једне и друге важи парола: „Врло добро! Служимо народу.“
Оштро
Свако ко јавно понизи Србију, биће најоштрије замољен да то више не чини...
Невиђено
Мере безбедности на стадиону ЈНА биле су невиђене...
Autor;Bojan Ljubenovic
"Ljubav ne daje ništa osim sebe i ne uzima ništa osim sebe."
kosovce3- Webmaster
Datum upisa : 29.08.2013Za broj objavljenih porukaZlatna HarmonikaZa broj kreiranih temaZlatan GramafonZa broj temaZlatan MikrofonZa broj lajkovaZlatan KljucZa broj prijatelja (Zahtev je prihvacen)Zlatna NotaZa broj poruka koje je clan videoZlatna zvezda
Datum rođenja : 01.09.1930
Судбина
Решио сам да живим у Србији. Нек иде живот...
Одбрана
Хакер који је из компјутера познате старлете украо голишаве фотографије, на суду се бранио да других није ни било!
Усхићење
При уласку у затвор један вишеструки повратник је узвикнуо:
- Моја кућица, моја слободица!
Хонорарац
Ивица Дачић запослен је као министар спољних послова, а у слободно време ради као овлашћени тумач изјава Бранка Ружића!
Савет
Службама које брину о безбедности Владимира Путина саветујем повећан опрез.
Постоји реална опасност да га нападне Сузана Манчић!
Трчање
Наши фудбалери најављују да ће до Европског првенства у Француској ићи корак по корак.
Мада не би било лоше и да мало потрче...
Autor;Bojan Ljubenovic
kosovce3- Webmaster
Datum upisa : 29.08.2013Za broj objavljenih porukaZlatna HarmonikaZa broj kreiranih temaZlatan GramafonZa broj temaZlatan MikrofonZa broj lajkovaZlatan KljucZa broj prijatelja (Zahtev je prihvacen)Zlatna NotaZa broj poruka koje je clan videoZlatna zvezda
Бојан Љубеновић
Питање
Ако ће стварно грађански рат, имам једно практично питање.Треба ли изнова да се поделимо или важи подела од прошли пут?
Разлика
Кад се на семафору упали жуто, неки укоче, а неки додају гас. У томе је сва разлика међу људима...
Навођење
Кад год жена пита децу јесу ли гладна, она кажу да јесу. Скренуо сам јој пажњу да им не поставља сугестивна питања!
Традиција
Српска политичка палатализација: Референдумско НЕ, увек се претвори у накнадно ДА!
Тешко
Војислав Шешељ поставиће Александру Вучићу двадесет тешких питања.
Прво ће вероватно да гласи: Зашто је Томислав Николић толики издајник, криминалац и нерадник!
Жртве
"Некад је Србија била у Великом рату, а данас је у Великом Брату.
И у једном и у другом случају, жртве су велике", пише Владица Миленковић из Параћина.
Питање
Ако ће стварно грађански рат, имам једно практично питање.Треба ли изнова да се поделимо или важи подела од прошли пут?
Разлика
Кад се на семафору упали жуто, неки укоче, а неки додају гас. У томе је сва разлика међу људима...
Навођење
Кад год жена пита децу јесу ли гладна, она кажу да јесу. Скренуо сам јој пажњу да им не поставља сугестивна питања!
Традиција
Српска политичка палатализација: Референдумско НЕ, увек се претвори у накнадно ДА!
Тешко
Војислав Шешељ поставиће Александру Вучићу двадесет тешких питања.
Прво ће вероватно да гласи: Зашто је Томислав Николић толики издајник, криминалац и нерадник!
Жртве
"Некад је Србија била у Великом рату, а данас је у Великом Брату.
И у једном и у другом случају, жртве су велике", пише Владица Миленковић из Параћина.
kosovce3- Webmaster
Бојан Љубеновић
Деманти
Да ли је у Србији забрањено критиковати власт? Ма нема говора о томе...
Борко
У Демократској странци толика је демократија да ће ускоро сваки њен члан да има своју странку!
Таленат
Да није отишао у музичаре, Иван Тасовац био би сјајан глумац. Бриљирао би у немим филмовима.
Одговор
Србија да призна Косово? Ма како да не.
Предвиђање
Ванредни избори неће зауставити наш привредни раст. Напротив, током изборне кампање он ће бити све већи и већи!
Префикс
Каква је сличност између проћелавих људи и провладиних медија? И једнима и другима "про" служи само за утеху...
kosovce3- Webmaster
Бојан Љубеновић
Оглас
Организујемо прославе рођендана, венчања, крштења, матура, успешних пролазака на полиграфу и свих других незаборавних датума у вашем у животу!
Претплата
Ја, брате, не знам, брате, зашто претплата за РТС треба да се плаћа и како, брате, тај јавни сервис штити нашу културу и језик, значи, брате, ја то и не гледам, мени су, брате, приватне телевизије екстра, врх!
Расподела
У једном стану уобичајена јутарња сцена. Баба и деда унуцима дају новац за ужину, а њиховим родитељима за топли оброк...
УНЕСКО
Српске светиње на Косову албанска власт поштује до неба. У сваком тренутку спремна је да их дигне у ваздух!
Проблем
Комшиница са трећег спрата пријавила је да се лифт покварио. Кад су је из сервиса питали шта није у реду, огорчено је рекла да је пукло огледало и да већ трећи дан не може да направи "селфи"!
Изузетак
У фудбалу не побеђује увек бољи. Осим кад игра против нас!
Оглас
Организујемо прославе рођендана, венчања, крштења, матура, успешних пролазака на полиграфу и свих других незаборавних датума у вашем у животу!
Претплата
Ја, брате, не знам, брате, зашто претплата за РТС треба да се плаћа и како, брате, тај јавни сервис штити нашу културу и језик, значи, брате, ја то и не гледам, мени су, брате, приватне телевизије екстра, врх!
Расподела
У једном стану уобичајена јутарња сцена. Баба и деда унуцима дају новац за ужину, а њиховим родитељима за топли оброк...
УНЕСКО
Српске светиње на Косову албанска власт поштује до неба. У сваком тренутку спремна је да их дигне у ваздух!
Проблем
Комшиница са трећег спрата пријавила је да се лифт покварио. Кад су је из сервиса питали шта није у реду, огорчено је рекла да је пукло огледало и да већ трећи дан не може да направи "селфи"!
Изузетак
У фудбалу не побеђује увек бољи. Осим кад игра против нас!
kosovce3- Webmaster
Напредак
На листи чекања за операцију срца до јуче сам био 158. по реду. Али јутрос у читуљама видим да сам напредовао за два места!
Услов
О нашој власти слободно могу да се шире лажи и измишљотине.Само је ширење истине забрањено.
Дочек
Где ћете за Трећи светски рат?
Предлог
Већ има предлога да Новак Ђоковић у Влади Србије постане министар за радост. Не, земљаци моји, Новак треба да буде министар за рад.
Деонице
Министарка саобраћаја Зорана Михајловић не диже главу од посла. Тренутно гради обилазницу око Вучића и пречицу до америчке амбасаде.
Принудно
Грађани који немају телевизор приморани су да лажу сами себе!
Бојан Љубеновић
На листи чекања за операцију срца до јуче сам био 158. по реду. Али јутрос у читуљама видим да сам напредовао за два места!
Услов
О нашој власти слободно могу да се шире лажи и измишљотине.Само је ширење истине забрањено.
Дочек
Где ћете за Трећи светски рат?
Предлог
Већ има предлога да Новак Ђоковић у Влади Србије постане министар за радост. Не, земљаци моји, Новак треба да буде министар за рад.
Деонице
Министарка саобраћаја Зорана Михајловић не диже главу од посла. Тренутно гради обилазницу око Вучића и пречицу до америчке амбасаде.
Принудно
Грађани који немају телевизор приморани су да лажу сами себе!
Бојан Љубеновић
kosovce3- Webmaster
Одлука
Премијер има једну добру и једну лошу вест. Добра вест је да лошу неће да нам саопшти!
Половично
Још нисмо досегли немачки стандард. Засад нас само мрзе ко Немце!
Црњак
Бомбаш самоубица дуго је био неприметан на терену, а онда је просто експлодирао!
Интегритет
Један коњ није дозволио Николи Селаковићу да га пољуби.Изгледа да у Србији још само коњи не желе да буду блиски с министрима.
Опис
Генералног секретара НАТО дочекали смо уз највише државне почасти.Пред њега смо прострли као крв црвени тепих...
Одлука
"Србија има мајку Русију, али ће старатељство ипак добити Ујка Сем", пише Братислав Костадинов из Крушевца.
Бојан Љубеновић
Премијер има једну добру и једну лошу вест. Добра вест је да лошу неће да нам саопшти!
Половично
Још нисмо досегли немачки стандард. Засад нас само мрзе ко Немце!
Црњак
Бомбаш самоубица дуго је био неприметан на терену, а онда је просто експлодирао!
Интегритет
Један коњ није дозволио Николи Селаковићу да га пољуби.Изгледа да у Србији још само коњи не желе да буду блиски с министрима.
Опис
Генералног секретара НАТО дочекали смо уз највише државне почасти.Пред њега смо прострли као крв црвени тепих...
Одлука
"Србија има мајку Русију, али ће старатељство ипак добити Ујка Сем", пише Братислав Костадинов из Крушевца.
Бојан Љубеновић
kosovce3- Webmaster
Бојан Љубеновић
Саплитање
Српска влада која није у стању да спроведе реформе треба одмах да поднесе оставку и врати мандат америчком амбасадору!
Реклама
Објављујемо само лажи. Али искључиво ексклузивне, које нигде другде не можете прочитати!
Достижно
Фудбалска репрезентација Мађарске пласирала се на Европско првенство после 43 године. Али Србија има такав тим да ће тај рекорд с лакоћом да обори!
Предлог
Као што постоји Клуб анонимних алкохоличара, требало би да постоји и Клуб заљубљених будала. Дођеш и кажеш: "Здраво, ја сам заљубљена будала". Јер признавање је први корак ка излечењу!
Укрупњавање
Српска опозиција свакодневно се уједињује и укрупњава. Убрзо ће моћи да се види голим оком!
Прогноза
Књига жалости ускоро ће постати светски бестселер...
Саплитање
Српска влада која није у стању да спроведе реформе треба одмах да поднесе оставку и врати мандат америчком амбасадору!
Реклама
Објављујемо само лажи. Али искључиво ексклузивне, које нигде другде не можете прочитати!
Достижно
Фудбалска репрезентација Мађарске пласирала се на Европско првенство после 43 године. Али Србија има такав тим да ће тај рекорд с лакоћом да обори!
Предлог
Као што постоји Клуб анонимних алкохоличара, требало би да постоји и Клуб заљубљених будала. Дођеш и кажеш: "Здраво, ја сам заљубљена будала". Јер признавање је први корак ка излечењу!
Укрупњавање
Српска опозиција свакодневно се уједињује и укрупњава. Убрзо ће моћи да се види голим оком!
Прогноза
Књига жалости ускоро ће постати светски бестселер...
kosovce3- Webmaster
Бојан Љубеновић
Апел
Лекови су све скупљи, а дрога све јефтинија. Зато молимо фармацеутску мафију да се угледа мало на нарко-мафију, која води рачуна о куповној моћи грађана!
Познати
Ми не производимо ништа. То је наш бренд!
Зато
Једни се запошљавају преко кревета, други преко странке, трећи преко рођака. Остали одлазе преко...
Разлика
Трамваји су поштенији од људи. Кад је трамвај покварен, он носи ознаку "у квару", па сви знају. А покварен човек не носи ништа. Него сазнаш да је покварен тек кад ти се сасвим приближи, а тада је већ касно...
Путоказ
Ако већ тражите кривце за нашу пропаст, крените од Алеје заслужних грађана...
Миротворци
Велике силе поручују: Бомбардоваћемо свакога ко није за мир у свету!
Апел
Лекови су све скупљи, а дрога све јефтинија. Зато молимо фармацеутску мафију да се угледа мало на нарко-мафију, која води рачуна о куповној моћи грађана!
Познати
Ми не производимо ништа. То је наш бренд!
Зато
Једни се запошљавају преко кревета, други преко странке, трећи преко рођака. Остали одлазе преко...
Разлика
Трамваји су поштенији од људи. Кад је трамвај покварен, он носи ознаку "у квару", па сви знају. А покварен човек не носи ништа. Него сазнаш да је покварен тек кад ти се сасвим приближи, а тада је већ касно...
Путоказ
Ако већ тражите кривце за нашу пропаст, крените од Алеје заслужних грађана...
Миротворци
Велике силе поручују: Бомбардоваћемо свакога ко није за мир у свету!
kosovce3- Webmaster
Бојан Љубеновић
Факат
Ако је срећа лепа само док се чека, нашој срећи нема краја!
Фалинка
У нашим информативним емисијама има свега. Само вести недостају.
Пут
Србија је на европском путу. Али у зауставној траци!
Протест
Испред Владе Србије данас протестују унуци и поштари. Ултимативно захтевају да им се каже колико од 1,5 одсто повећања пензија, отпада на њихове џепарце и бакшише!
Предлог
Већ је време да Северина постане "амбасадор добре воље". За присније хрватско-српске односе учинила је више него сви хрватски министри спољних послова заједно!
Замена
"За доручак сам направио кисело лице. Нисам имао за јогурт", пише Жељко Марковић из Чачка.
Факат
Ако је срећа лепа само док се чека, нашој срећи нема краја!
Фалинка
У нашим информативним емисијама има свега. Само вести недостају.
Пут
Србија је на европском путу. Али у зауставној траци!
Протест
Испред Владе Србије данас протестују унуци и поштари. Ултимативно захтевају да им се каже колико од 1,5 одсто повећања пензија, отпада на њихове џепарце и бакшише!
Предлог
Већ је време да Северина постане "амбасадор добре воље". За присније хрватско-српске односе учинила је више него сви хрватски министри спољних послова заједно!
Замена
"За доручак сам направио кисело лице. Нисам имао за јогурт", пише Жељко Марковић из Чачка.
kosovce3- Webmaster
Бојан Љубеновић
Гледање
Једно прасе на ражњу у печењари на Чубури данас је постигло рекордну гледаност. Било је два пута гледаније од димљене сланине у месари на Бајлонију и привукло чак три пута више гледалаца од свеже сомовине на Земунској пијаци!
Ћутање
Корупцију смо искоренили. Нема је ни у једној информативној емисији.
Пауза
Поштовани путници, добро дошли на директан лет Београд - Њујорк. Прву паузу од пола сата направићемо код "Старог храста"!
Циљ
Борко Стефановић смењен је са места шефа посланичке групе Демократске странке. Али, за славље му је још рано, до искључења из партије чека га дуг и напоран пут!
Повећање
Плате и пензије биће повећане. Ништа мање нисмо ни очекивали...
Замена
У болници "Лаза Лазаревић" више нема места. Хитни случајеви упућују се у први дежурни ријалити шоу!
kosovce3- Webmaster
Бојан Љубеновић
Деманти
ДС саопштава да није сменила Борка Стефановића са места шефа посланичке групе и истиче да Борко измишља и лаже, те да је међу њеним посланицима он и даље први међу једнакима!
Време
- Комшија, за кога навијаш?
- Мислиш, за Звезду или за Партизан?
- Ма, јок, бре, него за "Курир" или за "Информер"!
Потреба
Испред Владе од јутрос се продају скрипта са питањима и одговорима за успешан пролазак на полиграфу. Интересовање је толико да Завод за уџбенике већ припрема и званичан приручник!
Дилема
Александар Вучић ових дана не зна шта би пре. Да ли да се брани од ових што га нападају или да се чува од ових што га бране...
Деманти
Увек кад ме питају да ли је слобода новинарства у Србији угрожена, ја кажем, ма не, све је под контролом...
Фудбал
Партизан ове сезоне игра као никад. Страх и трепет је за "гробаре"!
Деманти
ДС саопштава да није сменила Борка Стефановића са места шефа посланичке групе и истиче да Борко измишља и лаже, те да је међу њеним посланицима он и даље први међу једнакима!
Време
- Комшија, за кога навијаш?
- Мислиш, за Звезду или за Партизан?
- Ма, јок, бре, него за "Курир" или за "Информер"!
Потреба
Испред Владе од јутрос се продају скрипта са питањима и одговорима за успешан пролазак на полиграфу. Интересовање је толико да Завод за уџбенике већ припрема и званичан приручник!
Дилема
Александар Вучић ових дана не зна шта би пре. Да ли да се брани од ових што га нападају или да се чува од ових што га бране...
Деманти
Увек кад ме питају да ли је слобода новинарства у Србији угрожена, ја кажем, ма не, све је под контролом...
Фудбал
Партизан ове сезоне игра као никад. Страх и трепет је за "гробаре"!
kosovce3- Webmaster
AFORIZMI
Ako se želiš obogatiti, idi među siromahe.
Čovjek bez nade je kao stroj bez pare.
Kad nesreća dođe, oči oslijepe.
Za svaku muku ima lijeka, prvo je strpljenje, a drugo vrijeme.
Mnogi ljudi koji bi trebali promijeniti sebe i svoje ponašanje tuže se na svoju sreću i na sudbinu.
Čovjeku koji nije izgubio nadu ne možeš reći da nema sreće.
Muka najviše postara čovjeka.
Tko ne zna što je muka i nevolja, ne zna ni što je veselje.
Kako su gorke trave dobre za želudac, tako su gorki događaji dobri za poboljšanje ćudi.
Čovjek koji nema puno želja lako ostvaruje svoj cilj.
Svatko se žali na sreću, a na pamet nitko.
Sreća je kao svjetlost: brzo sine i prođe, a za sobom ostavi veliku oluju.
Tko traži biser, u more zaroni.
Ako se želiš obogatiti, idi među siromahe.
Čovjek bez nade je kao stroj bez pare.
Kad nesreća dođe, oči oslijepe.
Za svaku muku ima lijeka, prvo je strpljenje, a drugo vrijeme.
Mnogi ljudi koji bi trebali promijeniti sebe i svoje ponašanje tuže se na svoju sreću i na sudbinu.
Čovjeku koji nije izgubio nadu ne možeš reći da nema sreće.
Muka najviše postara čovjeka.
Tko ne zna što je muka i nevolja, ne zna ni što je veselje.
Kako su gorke trave dobre za želudac, tako su gorki događaji dobri za poboljšanje ćudi.
Čovjek koji nema puno želja lako ostvaruje svoj cilj.
Svatko se žali na sreću, a na pamet nitko.
Sreća je kao svjetlost: brzo sine i prođe, a za sobom ostavi veliku oluju.
Tko traži biser, u more zaroni.
kosovce3- Webmaster
Čovjek koji nije svjestan važnosti patnje nije počeo živjeti istinskim životom.
Kao što samo noćni mrak otkriva nebeska svjetla, tako samo patnja otkriva istinsko značenje života.
Smijeh je jedna od najozbiljnijih stvari.
Sjetimo se onog divnog doba kad je kiša padala samo onda kad smo izlazili bez kišobrana.
Sjećanje kroz patnju udvostručuje sreću.
Sanjati se može samo u naslonjaču, sanjati u krevetu je vulgarno.
Radost je osjetljiva kao kap rose, dok se smije već umire.
Ono što čovjek voli sa zanosom to ga naposljetku ubije.
Oni koji se penju stepenicama uspjeha nikad se ne žale da su ostali bez daha.
O sudbini ne govore oni kojima je dobro.
Ništa nas u životu tako ne razveseljava kao kad nas gađaju pa promaše.
Nitko se ne diže tako visoko kao onaj koji zna kuda ide.
Kao što samo noćni mrak otkriva nebeska svjetla, tako samo patnja otkriva istinsko značenje života.
Smijeh je jedna od najozbiljnijih stvari.
Sjetimo se onog divnog doba kad je kiša padala samo onda kad smo izlazili bez kišobrana.
Sjećanje kroz patnju udvostručuje sreću.
Sanjati se može samo u naslonjaču, sanjati u krevetu je vulgarno.
Radost je osjetljiva kao kap rose, dok se smije već umire.
Ono što čovjek voli sa zanosom to ga naposljetku ubije.
Oni koji se penju stepenicama uspjeha nikad se ne žale da su ostali bez daha.
O sudbini ne govore oni kojima je dobro.
Ništa nas u životu tako ne razveseljava kao kad nas gađaju pa promaše.
Nitko se ne diže tako visoko kao onaj koji zna kuda ide.
kosovce3- Webmaster
Nitko nije zadovoljan svojom srećom i nezadovoljan svojim razumom.
Nikad nismo sretni, možemo se samo sjećati da smo to bili.
Nema samoubojica – njih su ubili drugi.
Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki do jutra.
Neki piju da zaborave, ali ne zaborave da piju.
Neka osmijeh bude vaš kišobran.
Mora da je zbilja veliki užitak biti na vlasti, kad je se toliko ljudi želi dočepati.
Moje neprilike su bolje od tvojih.
Moja je najslađa nada da ću izgubiti svaku nadu.
Mi smo oboje tako blizu neba, gospođo. Vi zato što ste lijepi, ja zato što sam star.
Mala sreća je časnija, a velika je ipak – bolja.
Lijepi su lijepi samo zato jer su okruženi ružnima.
Karijeristi nemaju priajtelje – oni imaju svoje ljude.
Kada sunce sja i na groblju je veselo.
Nikad nismo sretni, možemo se samo sjećati da smo to bili.
Nema samoubojica – njih su ubili drugi.
Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki do jutra.
Neki piju da zaborave, ali ne zaborave da piju.
Neka osmijeh bude vaš kišobran.
Mora da je zbilja veliki užitak biti na vlasti, kad je se toliko ljudi želi dočepati.
Moje neprilike su bolje od tvojih.
Moja je najslađa nada da ću izgubiti svaku nadu.
Mi smo oboje tako blizu neba, gospođo. Vi zato što ste lijepi, ja zato što sam star.
Mala sreća je časnija, a velika je ipak – bolja.
Lijepi su lijepi samo zato jer su okruženi ružnima.
Karijeristi nemaju priajtelje – oni imaju svoje ljude.
Kada sunce sja i na groblju je veselo.
kosovce3- Webmaster
Kad smo sretni uvijek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvijek sretni.
Kad jednom prekineš, ne možeš više bez čvora nastaviti nit.
Kad kuješ svoju sreću, ne udaraj bližnje po prstima.
Ja ovako zamišljam idealan svijet u kome bi svi bili sretni: sve žene bi bile udane, a svi muškarci neoženjeni.
Imao sam nekoliko neuspjelih pokušaja, ali mnogo više promašaja.
Ima ljudi koji se više raduju tuđoj nesreći nego svojoj sreći.
Postoje dvije vrste nesreća: nesreće koje se događaju nama i sreće koje se događaju drugima.
I to je nesretan slučaj: kad netko padne pod kotače sreće.
I sreća se umori kad nekoga dugo nosi na leđima.
Čudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
Čekaš, čekaš, pa dočekaš nešto još gore.
Kad jednom prekineš, ne možeš više bez čvora nastaviti nit.
Kad kuješ svoju sreću, ne udaraj bližnje po prstima.
Ja ovako zamišljam idealan svijet u kome bi svi bili sretni: sve žene bi bile udane, a svi muškarci neoženjeni.
Imao sam nekoliko neuspjelih pokušaja, ali mnogo više promašaja.
Ima ljudi koji se više raduju tuđoj nesreći nego svojoj sreći.
Postoje dvije vrste nesreća: nesreće koje se događaju nama i sreće koje se događaju drugima.
I to je nesretan slučaj: kad netko padne pod kotače sreće.
I sreća se umori kad nekoga dugo nosi na leđima.
Čudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, i još čudnije kako često nam baš to malo nedostaje.
Čekaš, čekaš, pa dočekaš nešto još gore.
kosovce3- Webmaster
Ko umre na jesen za njega nema zime
Bolje mješat alkohol nego beton
S kim si s njim si
Kad snajperista namigne to uvijek obara s nogu
Ko se zadnji smije najsporije razmišlja
Bolje mješat alkohol nego beton
S kim si s njim si
Kad snajperista namigne to uvijek obara s nogu
Ko se zadnji smije najsporije razmišlja
kosovce3- Webmaster
Strana 7 od 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu