Vicevi mix - by kosovce3
Strana 6 od 50 • Delite
Strana 6 od 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Vicevi mix - by kosovce3
Čovek na putu do prodavnice vidi zaostalog dečaka ispred interfona jedne zgrade kako bulji u njega k'o tele... Priđe mu i pita
"Sinko, jel' ti treba pomoć?"
- "DAAAA"
- "Hoćeš da uđeš?"
- "DAAAA" otvori mu on vrata i pita
"Hoćemo stepenicama?"
- "NEEEE"
- "Liftom?"
- "DAAAA" i uđu oni u lift... Pita čovek
"Prvi sprat?"
- "NEEEE"
- "Drugi sprat?"
- "NEEEE"
- "Treći sprat?"
- "NEEEE"
- "Četvrti sprat?!"
- "DAAAA" i odu oni na četvrti sprat... Čovek:
- "Ova vrata?"
- "NEEE"
- "Ova vrata?"
- "NEEEE"
- "OVA vrata?"
- "NEEEEE"
- "OVA VRATA?!"
- "DAAAA" čovek iznervirano:
- "DA KUCAM?"
- "NEEE"
- "DA ZVONIM?!"
- "DAAAA"
- "I šta sad?" pita čovek.
- BEEŽIMOOO!"
"Sinko, jel' ti treba pomoć?"
- "DAAAA"
- "Hoćeš da uđeš?"
- "DAAAA" otvori mu on vrata i pita
"Hoćemo stepenicama?"
- "NEEEE"
- "Liftom?"
- "DAAAA" i uđu oni u lift... Pita čovek
"Prvi sprat?"
- "NEEEE"
- "Drugi sprat?"
- "NEEEE"
- "Treći sprat?"
- "NEEEE"
- "Četvrti sprat?!"
- "DAAAA" i odu oni na četvrti sprat... Čovek:
- "Ova vrata?"
- "NEEE"
- "Ova vrata?"
- "NEEEE"
- "OVA vrata?"
- "NEEEEE"
- "OVA VRATA?!"
- "DAAAA" čovek iznervirano:
- "DA KUCAM?"
- "NEEE"
- "DA ZVONIM?!"
- "DAAAA"
- "I šta sad?" pita čovek.
- BEEŽIMOOO!"
"Ljubav ne daje ništa osim sebe i ne uzima ništa osim sebe."
kosovce3- Webmaster
Datum upisa : 29.08.2013Za broj objavljenih porukaZlatna HarmonikaZa broj kreiranih temaZlatan GramafonZa broj temaZlatan MikrofonZa broj lajkovaZlatan KljucZa broj prijatelja (Zahtev je prihvacen)Zlatna NotaZa broj poruka koje je clan videoZlatna zvezda
Datum rođenja : 01.09.1930
Iz dnevnika partizanskog zapovjednika:
Dan prvi. Napadamo kotu 259. Krenemo u juriš i otjeramo Nijemce.
Dan drugi. Nijemci krenuli u juriš. Naši momci su se hrabro borili, ali smo se morali povući.
Dan treći. Ponovno napadamo kotu 259. Naši momci su heroji. Ponovno smo osvojili kotu.
Dan četvrti. Nijemcima je stiglo pojačanje. Ponovno jurišaju i osvajaju kotu 259.
Dan peti. Došao šumar i otjerao i nas i Nijemce.
Dan prvi. Napadamo kotu 259. Krenemo u juriš i otjeramo Nijemce.
Dan drugi. Nijemci krenuli u juriš. Naši momci su se hrabro borili, ali smo se morali povući.
Dan treći. Ponovno napadamo kotu 259. Naši momci su heroji. Ponovno smo osvojili kotu.
Dan četvrti. Nijemcima je stiglo pojačanje. Ponovno jurišaju i osvajaju kotu 259.
Dan peti. Došao šumar i otjerao i nas i Nijemce.
kosovce3- Webmaster
Datum upisa : 29.08.2013Za broj objavljenih porukaZlatna HarmonikaZa broj kreiranih temaZlatan GramafonZa broj temaZlatan MikrofonZa broj lajkovaZlatan KljucZa broj prijatelja (Zahtev je prihvacen)Zlatna NotaZa broj poruka koje je clan videoZlatna zvezda
jase teksas dzo sa svojom bandom prerijom i naidje na nekog starca kako se opija viskijem. pita ga dzo:
"matori, kolko su 2+2",
starac ce: "hik, 5".
ovaj izvuce kolt i prosvira mu metak kroz glavu.
pita ga njegov adjutant: "pa, sto ubi ovu jadnu budalu", a dzo ce na to: "previse je znao"
"matori, kolko su 2+2",
starac ce: "hik, 5".
ovaj izvuce kolt i prosvira mu metak kroz glavu.
pita ga njegov adjutant: "pa, sto ubi ovu jadnu budalu", a dzo ce na to: "previse je znao"
kosovce3- Webmaster
Izmislili Amerikanci kompjuter koji sve zna i koji odgovara na sva pitanja. Da bi bili sigurni, pošalju jednog Amerikanca, jednog Rusa i Zemunca da ga isprobaju. Odlazi Amerikanac u sobu u kojoj se nalazi kompjuter, ali se ubrzo vraća i govori kako je kompjuter na sva moguća pitanja dao tačan odgovor. Isto se dešava i sa Rusom...
Na kraju odlazi Zemunac i ne vraća se čitav dan, pa ni sutradan...
Zabrinuti Amerikanac i Rus ulaze u sobu i zatiču komjuter kako radi k'o lud, iz njega se puši, iz štampača lete dokumenti, soba puna papira.... Zbunjeni, pitaju Zemunca:
- Pa šta si mu uradio čoveče?
- Nemam pojma, samo sa ga s vrata pitao: "Š’a ima, brate?"
Na kraju odlazi Zemunac i ne vraća se čitav dan, pa ni sutradan...
Zabrinuti Amerikanac i Rus ulaze u sobu i zatiču komjuter kako radi k'o lud, iz njega se puši, iz štampača lete dokumenti, soba puna papira.... Zbunjeni, pitaju Zemunca:
- Pa šta si mu uradio čoveče?
- Nemam pojma, samo sa ga s vrata pitao: "Š’a ima, brate?"
kosovce3- Webmaster
Došao čovek kod lekara i kaže mu :
- Doktore , ja mom sinu ne mogu nikako da dokažem da je rakija štetna, pa ako biste mogli nekako da pomognete...
Doktor reče da nema problema i reče čoveku da dovede sina. Dođu otac i sin u ordinaciju, pa uzme lekar jednu čašu rakije i jednu čašu u kojoj je bila voda... Ubaci po jednu glistu u obe čaše...
Ova u vodi se migolji, a ova druga u rakiji je istog momenta uginula... I pita doktor dečaka
- Šta si zaključio iz ovoga?
- Ko pije rakiju - nema gliste - odgovori dečak.
- Doktore , ja mom sinu ne mogu nikako da dokažem da je rakija štetna, pa ako biste mogli nekako da pomognete...
Doktor reče da nema problema i reče čoveku da dovede sina. Dođu otac i sin u ordinaciju, pa uzme lekar jednu čašu rakije i jednu čašu u kojoj je bila voda... Ubaci po jednu glistu u obe čaše...
Ova u vodi se migolji, a ova druga u rakiji je istog momenta uginula... I pita doktor dečaka
- Šta si zaključio iz ovoga?
- Ko pije rakiju - nema gliste - odgovori dečak.
kosovce3- Webmaster
Svestenik u seoskoj crkvi drži propoved:
- Što se to događa s vama, ljudi moji!? Idem neki dan putem, kad u grmlju spazim nju i njega, malo dalje opazim nju i nju, a još malo dalje njega i njega! Pa što je to, ljudi moji!?
Pera šapne komsiji:
- Da je išao još malo dalje, sreo bi - MENE I MENE!
- Što se to događa s vama, ljudi moji!? Idem neki dan putem, kad u grmlju spazim nju i njega, malo dalje opazim nju i nju, a još malo dalje njega i njega! Pa što je to, ljudi moji!?
Pera šapne komsiji:
- Da je išao još malo dalje, sreo bi - MENE I MENE!
kosovce3- Webmaster
Lete tri rode i razgovaraju:
-Gde letiš danas?
-Nosim bebu jednom mladom bračnom paru koji osam godina nije mogao da dobije dete. A gde ćeš ti?
-Ja ću kod jedne usamljene devojke, evo, već pet godina kako je sama, mada joj neće biti drago kad je dobije.
Pita onda druga roda treću:
-A gde ćeš ti?
-Ja ću malo do časnih sestara.
-Pa šta ćeš tamo?
-Nemam pojma, ali kad god odem, uvek ih sve preplašim i bude jako veliko zezanje.
-Gde letiš danas?
-Nosim bebu jednom mladom bračnom paru koji osam godina nije mogao da dobije dete. A gde ćeš ti?
-Ja ću kod jedne usamljene devojke, evo, već pet godina kako je sama, mada joj neće biti drago kad je dobije.
Pita onda druga roda treću:
-A gde ćeš ti?
-Ja ću malo do časnih sestara.
-Pa šta ćeš tamo?
-Nemam pojma, ali kad god odem, uvek ih sve preplašim i bude jako veliko zezanje.
kosovce3- Webmaster
Ukradena zastava 128 u Beogradu.
Što ne uze onu vektru ili onog BMW-a od narko-dilera iz ulaza do moga?
Kako li je samo upali, kad ja verglam po 10 minuta?
Je l' ti crkla guma, kô meni pre dva dana?
Jesi li uključio grejanje kroz haubu, jer se sajla pokidala?
Dokle si stigao sa one tri litre u rezervoaru? Nadam se, do prve bandere, ruka ti se osušila!
Je l' te zaustavio saobraćajac što nemaš prednji desni žmigavac, nek ti polomi noge pendrekom!
Jesi li se naslušô muzike na onom jadnom produvalom zvučniku, a kaseta se baš duuugo vrti zimi, mozak ti kroz uši iscureo!
Cigaru upali na auspuh, majki ti ga spalim, pošto nema upaljača, k...a mi se napušiš!!!
Ispod desnog sedišta imaš dugme kojim možeš da prespojiš bobinu da ti je ne bi ukrali... Ukrali ti leš dabogda!
Kad pada kiša, ti stavi rukavice, jer se skida ono crno oko volana, crna te voda izbacila!
Pazi da ti ne polome brisače! Imaš stare, potrošene (rezervne) u gepeku.
Kočnicu pritisni dvaput brzo ili jednom, al' do daske, iako bih ja želeo da ne zakočiš na vreme pred grotlom pakla i da tamo goriš dok ti 128 demona čereči iznutricu do kraja večnosti!
Što li me, bre, mrzelo da stavim jastuče sa iglama i udicama na vozačevo sedište, bar bih poštedeo svet tvog prokletog poroda, živ se ucrvljô!
Stići će tebe kletva najstrašnija, gde pokrade poštena čoveka, kugom ti se seme zatrovalo!
Đavoli ti pamet isisali, a glavom fudbal igrali!
P.S. Ako neko vidi krem zastavu 128, registracije BG 192-523, neka je polije benzinom i zapali!!!
Što ne uze onu vektru ili onog BMW-a od narko-dilera iz ulaza do moga?
Kako li je samo upali, kad ja verglam po 10 minuta?
Je l' ti crkla guma, kô meni pre dva dana?
Jesi li uključio grejanje kroz haubu, jer se sajla pokidala?
Dokle si stigao sa one tri litre u rezervoaru? Nadam se, do prve bandere, ruka ti se osušila!
Je l' te zaustavio saobraćajac što nemaš prednji desni žmigavac, nek ti polomi noge pendrekom!
Jesi li se naslušô muzike na onom jadnom produvalom zvučniku, a kaseta se baš duuugo vrti zimi, mozak ti kroz uši iscureo!
Cigaru upali na auspuh, majki ti ga spalim, pošto nema upaljača, k...a mi se napušiš!!!
Ispod desnog sedišta imaš dugme kojim možeš da prespojiš bobinu da ti je ne bi ukrali... Ukrali ti leš dabogda!
Kad pada kiša, ti stavi rukavice, jer se skida ono crno oko volana, crna te voda izbacila!
Pazi da ti ne polome brisače! Imaš stare, potrošene (rezervne) u gepeku.
Kočnicu pritisni dvaput brzo ili jednom, al' do daske, iako bih ja želeo da ne zakočiš na vreme pred grotlom pakla i da tamo goriš dok ti 128 demona čereči iznutricu do kraja večnosti!
Što li me, bre, mrzelo da stavim jastuče sa iglama i udicama na vozačevo sedište, bar bih poštedeo svet tvog prokletog poroda, živ se ucrvljô!
Stići će tebe kletva najstrašnija, gde pokrade poštena čoveka, kugom ti se seme zatrovalo!
Đavoli ti pamet isisali, a glavom fudbal igrali!
P.S. Ako neko vidi krem zastavu 128, registracije BG 192-523, neka je polije benzinom i zapali!!!
kosovce3- Webmaster
Ispod Kipa Slobode gomila turista, kad se sa vrha začu glas.
- Ej, Bosanac, đe si bolan!
- Evo me - podiže se ruka iz grupe turista.
Skoči čovek sa vrha kipa slobode, naravno ne bi mu ništa, turisti ushićeni slikaju, on pozira, a onda srdačno priđe “zemljaku”. Izljubiše se upitaše za zdravlje, a onda Bosanac, pomalo ljubomorno reče:
- Kad’ možeš ti, mogu i ja.
Pope se na Kip Slobode i skoči. Ostade samo fleka na betonu, a onda se začu glas sa razglasa.
- Moli se Supermen da više ne zeza Bosance!
- Ej, Bosanac, đe si bolan!
- Evo me - podiže se ruka iz grupe turista.
Skoči čovek sa vrha kipa slobode, naravno ne bi mu ništa, turisti ushićeni slikaju, on pozira, a onda srdačno priđe “zemljaku”. Izljubiše se upitaše za zdravlje, a onda Bosanac, pomalo ljubomorno reče:
- Kad’ možeš ti, mogu i ja.
Pope se na Kip Slobode i skoči. Ostade samo fleka na betonu, a onda se začu glas sa razglasa.
- Moli se Supermen da više ne zeza Bosance!
kosovce3- Webmaster
Dosele se Mujo i Haso u kuće, jedan preko puta drugog.
Prvi dan izađe Mujo na terasu i dere se:
- Hasooooo, aj’ na kavu!
Drugi dan izađe Haso na terasu i dere se:
- Mujooo, aj’ na kavu!
Dosadi ta dernjava komšijama, pa im uvedu kućne telefone da se tako čuju.
Dan kasnije izađe Mujo na terasu i vikne:
- Hasooooooooo, bud’ kod telefona, sad ću te zvati na kavu!
Prvi dan izađe Mujo na terasu i dere se:
- Hasooooo, aj’ na kavu!
Drugi dan izađe Haso na terasu i dere se:
- Mujooo, aj’ na kavu!
Dosadi ta dernjava komšijama, pa im uvedu kućne telefone da se tako čuju.
Dan kasnije izađe Mujo na terasu i vikne:
- Hasooooooooo, bud’ kod telefona, sad ću te zvati na kavu!
kosovce3- Webmaster
Sjela dva homoseksualca u taksi i sad ovaj jedan pita drugog:
- “Dragi, meni se priprdilo, smijem li?”
A ovaj drugi:
- “Naravno, ljubavi.”
I ovaj prdne, čuje se samo tiho šištanje, a sve to sluša šofer.
Pita sad ovaj drugi prvog:
- “Srce, sad bih i ja mogao. Dopuštaš li mi?”
- “Naravno.”
I ovaj isto prdne, ali se skoro ništa nije čulo.
Čuje ovo sve šofer pa misli u sebi:
- “E sad ću im ja prdnuti pošteno.”
I odvali šofer da se čulo i na ulici.
Ova dvojica se samo zgledaše, pa kažu u isti glas:
- “Djevicaaa!”
- “Dragi, meni se priprdilo, smijem li?”
A ovaj drugi:
- “Naravno, ljubavi.”
I ovaj prdne, čuje se samo tiho šištanje, a sve to sluša šofer.
Pita sad ovaj drugi prvog:
- “Srce, sad bih i ja mogao. Dopuštaš li mi?”
- “Naravno.”
I ovaj isto prdne, ali se skoro ništa nije čulo.
Čuje ovo sve šofer pa misli u sebi:
- “E sad ću im ja prdnuti pošteno.”
I odvali šofer da se čulo i na ulici.
Ova dvojica se samo zgledaše, pa kažu u isti glas:
- “Djevicaaa!”
kosovce3- Webmaster
Ulazi Piroćanac u autobus i pita vozača:
- Da li se plaća za cveće?
- Ne.
Piroćanac se okrenu i viknu:
- Ružo, ulazi!
- Da li se plaća za cveće?
- Ne.
Piroćanac se okrenu i viknu:
- Ružo, ulazi!
kosovce3- Webmaster
U gluho doba noći dopratio mladić Mujinu kćerku do nebodera. Stali oni pred haustor da se malo odmore. Stoje oni tako pa se mladić onako machovski podboči i osloni na neboder te reče: "De bona, hajd‘ ga malo popuši, majke ti!" "Šta ti je? More neko naići!" "Ma, dušo moja, brzo ćemo." "Ma more naić‘ neko od komšije pa će vidit, reći mom babi i puknut će bruka", odgovori cura. "Ma joooj..., hajd‘ bona, znaš ti mene, začas ću, za sekundu", nastavlja on. "Ma nemoj me..., rekla sam ti da neću sade!!!", vikne cura. "Medu moj, znaš da te jako volim...", i dalje moli mladić. Uto se otvore vrata od haustora nebodera i pojavi se Mujina mlađa kćerka u spavaćici, sva raščupana i krmeljava, te kaže: "Rek‘o mi je babo da vam kažem ovako: Jel‘ da mu ga ti popušiš, jel da mu ga ja popušim, jel da sačeka mati da dođe iz noćne smjene pa da mu ga ona popuši, samo brate, nek‘ skine više ruku s tog interfona!"
kosovce3- Webmaster
Dolazi sin kod Lale, pa kaze:
- "Babo, moram nesto da ti priznam... Ja sam se zaljubio."
- "Lepo, sine, lepo, a u koga?"
- "U Pistu."
- "Ijuuu, crni sine, pa zar u Madjara?!?"
- "Babo, moram nesto da ti priznam... Ja sam se zaljubio."
- "Lepo, sine, lepo, a u koga?"
- "U Pistu."
- "Ijuuu, crni sine, pa zar u Madjara?!?"
kosovce3- Webmaster
Prebila Jelena Karleuša svog muža,izgrebla mu lice,ma unakazila ga skroz!...
Došla ona pred istražnog suca i on je pita:
-Pa dobro,gospođo Karleuša,što ste napali muža?
J.K. kaže:
-Ustane moj Duško u pola noći,sjedne u auto i negdje krene,ja upalim svoj auto,pa za njim.
On se parkira na jedan parking,ja pomislim:
"Ako me vara sa ženom, oprostit ću mu,nisam neka ljepotica.Ako me vara sa muškim,oprostit ću mu,to je sad moderno...."
Al' kad sam otvorila vrata i čula kako sluša Cecin novi CD!....
PUKLA SAM SKROZ!!!!!!!
Došla ona pred istražnog suca i on je pita:
-Pa dobro,gospođo Karleuša,što ste napali muža?
J.K. kaže:
-Ustane moj Duško u pola noći,sjedne u auto i negdje krene,ja upalim svoj auto,pa za njim.
On se parkira na jedan parking,ja pomislim:
"Ako me vara sa ženom, oprostit ću mu,nisam neka ljepotica.Ako me vara sa muškim,oprostit ću mu,to je sad moderno...."
Al' kad sam otvorila vrata i čula kako sluša Cecin novi CD!....
PUKLA SAM SKROZ!!!!!!!
kosovce3- Webmaster
Policajac juri Muju.
- Stani!
- Stani ti, tebe niko ne juri!
- Stani!
- Stani ti, tebe niko ne juri!
kosovce3- Webmaster
Nakon kongresa liječnika, jedan liječnik i jedna lječnica su u hotelskoj sobi gdje vode ljubav. Nakon što su završili, on upali cigaretu i kaže:
- Po vještini tvojih ruku, ti si sigurno po spezijalizaciji ginekološkinja.
- Točno! Ti si anestetičar.
- Pa kako si samo pogodila?
- Nisam ništa osjetila.
- Po vještini tvojih ruku, ti si sigurno po spezijalizaciji ginekološkinja.
- Točno! Ti si anestetičar.
- Pa kako si samo pogodila?
- Nisam ništa osjetila.
kosovce3- Webmaster
Razgovaraju dvije prijateljice uz kavu:
- Rekla si mi da trebaš posjetiti tvog ginekologa.
- Da bila sam jutros.
- I što ti je rekao?
- Znaš, rekao mi je da mi je klitoris kao dinja.
- Tako velik!?
- Ma ne, tako sladak.
- Rekla si mi da trebaš posjetiti tvog ginekologa.
- Da bila sam jutros.
- I što ti je rekao?
- Znaš, rekao mi je da mi je klitoris kao dinja.
- Tako velik!?
- Ma ne, tako sladak.
kosovce3- Webmaster
Ona gleda kulinarsku emisiju na televiziji.
Muž joj kaže:
Pa što gledaš emisije o kuhanju kada ne znaš kuhati?
Pa i ti gledaaš porno filmove.
smesno smesno smesno
Muž joj kaže:
Pa što gledaš emisije o kuhanju kada ne znaš kuhati?
Pa i ti gledaaš porno filmove.
smesno smesno smesno
kosovce3- Webmaster
Dolazi gost u restoran.
Sjeda za stol.
- Konobar!
- Izvolite molim.
- Imate li žablje krake?
- Naravno.
- Onda mi brzo skočite po jedno hladno pivo
Sjeda za stol.
- Konobar!
- Izvolite molim.
- Imate li žablje krake?
- Naravno.
- Onda mi brzo skočite po jedno hladno pivo
kosovce3- Webmaster
Strana 6 od 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu